Αρχική Σελίδα

Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd

καλής ποιότητας Αντιβακτηριακά εκχυλίσματα φυτού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αντιβακτηριακά εκχυλίσματα φυτού για τις πωλήσεις
Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 6 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η ανησυχία μας πάντα καλά λυμένος.

—— Mr.Taraghi

Τα προϊόντα είναι με την καλή ποιότητα. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους. Οι μετέπειτα πωλήσεις επίσης πολύ καλές.

—— Tomas

Είμαι Online Chat Now

Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd

1 2 3 4 5
Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Staherb
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 100000-500000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Φυσική Co. συστατικών του Τσάνγκσα Staherb, ΕΠΕ, ένας καλός προμηθευτής των επαγγελματικών εκχυλισμάτων χορταριών, ειδικά εκείνοι με την υψηλή αγνότητα και την τυποποιημένη διαδικασία παραγωγής. Η επιχείρησή μας αφιερώνει στον ανεφοδιασμό υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες στους τομείς Ε&Α και παραγωγής των προϊόντων υγείας, των καλλυντικών, των πρόσθετων ουσιών τροφών και των βιοεντομοκτόνων.

Με τις εγκάρδιες και επαγγελματικές ομάδες υπηρεσιών Ε&Α, πωλήσεων και μεταπωλήσεων, Staherb έχει τις ισχυρές ικανότητες και στην Ε&Α και την παραγωγή. Η επιχείρηση εμμένει στην υψηλή επένδυση στην Ε&Α των ενεργών συστατικών των εγκαταστάσεων και προωθεί την καινοτομία μετά από τα αιτήματα των πελατών. Επάνω στη σταθερές Ε&Α και την επισήμανση των νέων τεχνολογιών και των νέων προϊόντων, Staherb κάνει την αποτελεσματική συνεργασία με τα διάσημα ερευνητικά κέντρα, όπως το ίδρυμα CAS Kunming βοτανικής, το κρατικό βασικό εργαστήριο Hunan των δασικών προϊόντων και τη χημική εφαρμοσμένη μηχανική, Hunan γεωργικό πανεπιστήμιο και ούτω καθεξής.

Τώρα τα κύρια προϊόντα Staherb είναι τυποποιημένα εκχυλίσματα φυτών υψηλής αγνότητας, συμπεριλαμβανομένου Epimedium (10-98%), απόσπασμα φλοιών Euccomia (5-95%), Amygdalin (50-98%), οξύ Ursolic (25-98%) και οξύ Corosolic (1-98%). Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ερευνητικές ανάγκες των πελατών, η επιχείρησή μας παρέχει επίσης πάνω από 600 εκχυλίσματα φυτών, τα περισσότερα από τα οποία είναι high-purity ενώσεις εγκαταστάσεων μονομερών και ουσία αναφοράς. Και μερικά προϊόντα μπορούν να παρασχεθούν την χιλιοστόγραμμο-κλίμακα, χιλιόγραμμο-κλίμακα ή ακόμα και στην τόνος-κλίμακα. Επιπλέον, βασισμένος στην ισχυρή ικανότητα Ε&Α, Staherb μπορεί να παρέχει και τις υπηρεσίες προσαρμογής προϊόντων και τις μεταφέροντας υπηρεσίες Ε&Α σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών, έτσι ώστε για να ικανοποιήσει τις συνεχείς ανάγκες καινοτομίας τους στους τομείς της ανακάλυψης και της παραγωγής των φυσικών προϊόντων.

Το Staherb προσπαθεί να επιταχύνει το ποσοστό απάντησης της αλυσίδας εφοδιασμού καθώς επίσης και να βελτιώσει την ανωτερότητα υπηρεσιών επάνω στις συνεχείς ανάγκες καινοτομίας των πελατών. Αυτό επίσης αφοσιώσεις για να καθιερώσει τις καλές συνεργασίες με τους πελάτες και για να κατασκευάσει ένα ασφαλές πρότυπο ανάπτυξης που είναι προνοητικό, αμοιβαίο και συνυπάρχοντας, κατά συνέπεια για να δημιουργήσει τη μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες μέσω του τμήματος και της συνεργασίας καθώς επίσης και της συμπλήρωσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Staherb Natural Ingredients Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Emily

Τηλ.:: 86-731-84213302

Φαξ: 86-731-85953715

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Συγκεντρωμένο εκχύλισμα φυτού

Αντι θρομβωτικά σταφυλιών δερμάτων ενεργά συστατικά Resveratrols σκονών αποσπασμάτων άσπρα

Συγκεντρωμένο αντιοξειδωτικός εκχύλισμα φυτού, μαύρη εξαγωγή νερού εκχυλισμάτων ρυζιού

Άσπρο συγκεντρωμένο σκόνη εκχύλισμα φυτού, 5-υδροξύ Tryptophan σκονών Griffonia Simplicifolia 

Αφυδατωμένη σκόνη φρούτων

Αφυδατωμένο γάλα σε σκόνη αμυγδάλων σκονών φρούτων σπόρου βερίκοκων σκόνη

Οργανική αφυδατωμένη σκόνη φρούτων, άσπρη σκόνη νερού καρύδων για το ποτό/τρόφιμα

Οργανικό συστατικό Anthocyanosides σκονών φρούτων βακκινίων αφυδατωμένο χυμός

Φυσικά καλλυντικά συστατικά

Καθαρά φυσικά καλλυντικά συστατικά, αντιοξειδωτικό που λευκαίνουν Coenzyme Q10 καμία ειδική μυρωδιά

Αντι - ρυτίδα που λευκαίνει το απόσπασμα Salidroside CAS 10338 51 9 Rhodiola Rosea

Οργανικά φυσικά καλλυντικά συστατικά, χλωρογενές οξύ 5-98% CAS 327 97 9 εκχυλισμάτων λουλουδιών αγιοκλημάτων

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy | Κίνα οργανικά εκχυλίσματα φυτών προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2022 purenaturalplantextracts.com. All Rights Reserved. Developed by ECER